onsdag 7. januar 2009

Eit lite livstegn.


Carisma trur eg må være min flotteste Hippeastrum til denne tid. Den har formeligt gløda i jula. Den er no på hell men eg ser den kjem med ein blomsterstilk til. Det blir den tredje.

Ja no er jula vel overstått og vi kan begynne å sjå mot lysere tider. Tida før jul og i nyttårshelga har vore den flotteste og kaldeste på mange år. Eg har ikkje målt over -6 men det er kaldt her. Ikkje noko snø men flotte dager. I dag har det regna og sida det låg ei ishinne på fortauga har dei vore uframkommelige. Som min man sa "Her er det bare å holde godt på lårhalsen" He- He. Har ikkje sitt nokre ulebiler.

Jula har vi brukt til å slappe av, her stresser vi ikkje. Det har nesten grodd fram ein protest hos meg når det gjeld all stressinga før jul. Og eg ønsker over hode ikkje å bli dradd med i det dragsuget med alle dei oppgavene som tydeligvis er nødvendigt til jul.
Ja, må vi virkelig det? Er blitt mitt mest brukte spørsmål. Og det er synd å sei det men det er ikkje ofte svaret blir ja.

Eg har ellers lest, rettere sagt høyrt ein del lydbøker. Gunnar Staalesen og Varg Veum har vore riktig underholdende. Han er jo praktisk talt på heimebane.

Ellers så har eg kladda ei bestilling til Janis Ruskan og kjem nok til å sende den ein av dei første dagene. Det er litt rart å bestille høstens løk på denne tida, men ein må vist være tidlig ute der.
Eg har ikkje bestilt hos han før.


Ein liten kar i farta. Ha ein fin dag.