lørdag 4. september 2010

Off...og phu...dei galne har det godt....

Eg er neimen ikkje sikker på det. I dag er eg både kvalm, svimmel og løen i magen.
Grunnen er enkel. Vi har skrevet kontrakt på denne bobilen. På mandag må vi gå i banken og skrive under lånepapira. Bobiler i det eg vil kalle luksusklassen er ikkje billige.
No må gubben gå på røykeslutt tabelletter så lenge det trengs. :) Slik at vi har penger til å betale dette kalaset.

Så då står det ein pent brukt bobil til salgs i Omvikedalen. Eller det vil sei vi har avtale om innbytte men om vi får eit bra tilbud på denne sel vi den privat.

Det nye vidunderet blir ein 2011 modell og vi håper på å få den i slutten av november- begynnelsen av desember.

Gubben har ærklært at ventetida kjem til å bli lang. Og han kan bare ha det så godt når han har klart å lure meg med på denne galskapen. Det er det minste han må li synest eg.

Bortsett frå at vi då er gått inn i dei (stormanns)galnes rekker, så har det til denne tid gått bare bra her...... he he. Det vil sei att vi kom oss vel heim frå Bergen. Det spørst korleis fortsettinga blir................ tåkesyn og meir dårlig mage...

I morgon skal eg på sopptur med hagelaget. Noko som også bruker å gi meg lodden mage. !!!
Kunne igrunnen heller tenke meg ein tyttbærtur.
Det er tryggere for magen.
Det var igrunne det eg hadde tenkt å gjere i dag, men så blei det ikkje tyttebær på meg, bare ein ny bobil. Tyttbærturen hadde vore langt billigere.

Syttan ta han der eg bur sammen med............... Og kor blei det av mine forsetter om å leve i nuet.............. Vell det var dei eg tnkte på då eg gikk med på handelen..... Det der med eit liv.....og at ein aldri veit kva det bringer.
Heretter blir det ikkje tid til hage............................................... eg lurer på om eg deler opp plantene mine og sel dei................ La oss sei 1000 planter delt på 4 x 30= 4000 x 30 =120 000.
Ja, ja det hadde holt til eit lite avdrag.

Nei frå spøk til revolver. Hipp hipp hurra.. Vi har kjøp oss ny bobil.

2 kommentarer:

Britt Åse sa...

STILIG!! Gratulerer, jeg synes dere er flinke, jeg. Gå og knege og vente og alt sånt er det liksom litt mindre flukt over.
Topp! Dere kommer sikkert til å ha enormt mye glede av den :D

mammy sa...

hei Anne - prøve meg på en kommentar her - kjempekoselig å lese og å se bildene dine.

hilsen Anne Lise (og Odd) - som også vente på ny bobil - hilsa t Eivind og