mandag 20. oktober 2008

Dritvær

I dag er det eit forykandes vær. Det er lauv over alt. Men framst av alt er det ein syndeflod uten like. Og det regner på tvers. Eg var og kjørte min gamle mor i butikken slik at ho skulle få gjere litt innkjøp. Og eg var dyvåt før eg fikk henne ut av bilen og inn. Så eg beslutta at i dag er været eit hinder for sykling. Det er vinden som er værst. Att himmelens sluser er åpne handler då bare om skikkelige klær. Men eg er ikkje så sprek at eg klarer å sykle i stiv kuling.
Gubben derimot er vist det??... for han tok ut.
Han om det. Eg har pakka og sendt avgårde ein del frø i dag men eg har veldig mykje frø igjen. Så her er det bare å ta kontakt. Ellers så har eg mykje som burde vore gjort men det kjem ein dag i morgon også. Har mest lyst til å nyte innelivet i dag. Hage , potteplanter og husarbeide kan bare være. Eg må sjå til å bli ferdig med "Halvbroren" det har vist seg å være ei langdryg bok.

3 kommentarer:

Merethe sa...

Her er det også skitvær idag. Det er en heftig vind som gjør at det uler i hele huset. Trærne står skakke i vinden.Da er det godt å være inne. :)

Marit sa...

Jeg misunner deg ikke været, selv om det ligner litt her nå. Men her er det jo bare blåbær i forhold til på vestlandet. Jeg fikk aldri somlet meg til å grave opp noen dagliljer i høst, men kanskje jeg gjør det til våren. Nå er jeg litt lei hele hagen og trenger ferie fra den en stund. Du har mange frøfristelser, men jeg lukker øynene fort... ;)

akoen sa...

Eg er også veldig hagetrøtt. Trur aldri eg har vore så lei som i år. Forberedelsene til vinteren vil liksom aldri ta slutt.
Mon tru om eg klarer å ta lærdom av dette.

La dagliljer være dagliljer iris.