tirsdag 29. september 2009

Lenge sida sist

Ja no er det lenge sida eg har skrevet her.
Det har sin enkle grunn i att eg ikkje har vore frisk. Når magen slår seg vrang er det lammende. Det har pågått sida i midten av august. Har hadt perioder som har vore bedre men på slutten no blei det så galt at eg slutta å ete. Smerter kvalme og diare kvar gang eg putta noko inn. I tilleg har eg hadt ein kravlende følelse i heile kroppen. Har vore innom det som er av leger her og sistemann kom på at det kanskje kunne være parasitter eller amøber. Så i dag er eg begynna på flagyl og er allerede mykje bedre. Uroen i kroppen har lagt seg men eg veit enda ikkje om det er ein stabil bedring. Eg håper og trur det. For det var ikkje muligt å få ta prøver då eg var tom.

Så i dag har eg for første gang på lenge følt trang for å gjere noko. Og eg har difor båre ned ein del stueplanter frå drivhuset til planterommet. Og så har dei første pellisene og litt anna fått komme inn i drivhuset.
Eg har satt på frostvakta der ute då det ser ut som regnet har slutta. Det er ei kald luft her no og det var nysnø på Melderskin i dagtidligt.
Enten så er det meg som er litt utav kurs ellers så ser det ut som høsten er tidligere enn vanligt i år. Det er ikkje mykje som blomstrer i hagen no. Og det som framdeles står i blomst er mildt sagt drukna. Det har vore ein fryktelig våt haust.
Men no er det altså opplett og i skrivendes stund 4 grader. Så i morgon må eg få inn meir. Og særligt det mest ømtålelige.
Eg har framdeles masse som skulle vore gjort i beda. Blant anna ein del utplanting. Eg får nok drøye utesesongen litt lenger i år sida eg har vore utav drift. Hadde igrunnen lyst til å ta ein pause frå dette no men det er som sagt eit og anna som må gjeres.

Ha ein fin dag folkens.

6 kommentarer:

Rita Hogefeld sa...

Ha en fin dag du også. Og god bedring :)

Berit sa...

Krysser fingre og tær for at du omsider har fått riktig diagnose og behandling! God bedring-klem fra oppi dalom.

RandiF sa...

God bedring til deg Anne.
Her er det også berre rundt 4 grader, men slik er det jo alltid i dette månadsskiftet. Trur vinteren er berre på ein liten snarvisitt.

Anonym sa...

Krysser fingrene for at du har fått riktig diagnose og at det heretter bare blir bedre.
God bedring!

Linnemi sa...

Der var du jo! :-)
Håper som smgj at de har funnet ut av hva som gir deg disse symptomene. Riktig god bedring! *klem*

Anne (Moseplassen) sa...

uffda, men flott at det ser ut til at du har kommet i gang med fungerende behandling. God bedring!