fredag 1. april 2011

Herlige dager i hagen.

Har liksom ikkje synest det har vore noko kjekt å skrive innlegg i vår då kameraet mitt er til reperasjon. Føler meg heilt hjelpelaus uten det.
I dag har det ikkje vore så kjempefint vær men det har vore opplett inntil i kveld og sola har vore framme med gjevne mellomrom. Ypperligt vær til å hage. Difor har eg rydda bedet ved veien. Det ligg i delvis skygge og det er kjedeligt å jobbe der når sola skin. :)
Eg har også flytta ganske store mengder med jord då han der graveren hadde gravd ned ein del planter ved påfylling av jord i det andre bedet på nedsida. No er det klart til å plantes i. Det kjekkeste eg veit. :))))

Å renske beda på våren hos meg er ikkje gjort i ei handavending. Eg har faktisk holdt på med det ei stund no og kan vell sei eg er komt halvveis. Så om eg blir ferdig før påske er ikkje sikkert. Kjem ann på været. For eg hager ikkje i regnvær.

Så til det eg skulle hadt kameraet til. Blåveiser, krokkuser, vinterbomer, primula, julerose og sjølvsagt snøklokker og klosterklokker. Dei siste er på siste verset.
Beda er i ferd med å ta farger igjen.

Har vist ikkje nevnt att vi har hadt gravemaskin her. Forrarbeidet til 2 dammer og ein sitteplass er på plass. No gjennstår det støyping i dammene. Sitteplassen bør også støypes plate på men den er fult brukendens føreløbigt. Eg hadde håpt att eg skulle få hagestue der borte i år men føler meg slettes ikkje sikker på det. Ønsker meg det til 50 årsdagen. Burde vell annonsert dugnad då. Nips ville eg i allefall ikkje ha. :) ( det blir sent i retur)

Ellers så lager eg 'nips' sjølv for tida. Fått heilt dilla på smykkelaging og eg har laga butikk her. Anne's Design

Her eit lite eksempel.

3 kommentarer:

krepsemor sa...

Så spennende med hagedam og kanskje hagestue også! Så synd du ikke kunne vise bilder av blomstringen. Det høres ut til å ha kommet ganske langt der i forhold til her hos oss! Her har jeg ikke sett så mye til hverken krokus eller snøklokker, kun toppen av dem! Nå ligger snøen overalt igjen!
Nydelige smykker du lager!
Ha en fin helg!

Else Marie sa...

Det er godt å planlegge og spennende å se hva det blir.....
Kjekt å kunne lage sine egne smykker da....alltid noe egnet til hånds...
Har kjøpt meg mobil jeg med over 10 piksler så jeg alltid har noe for hånd.....

akoen sa...

Mobilen min tar elendige bilder men videokameraet kunne eg nok brukt. Det tar også bilder.
Når det gjeld smykker så er badte fult no. Har snart i alle farger og variasjoner. Min mann meiner eg til tider ser ut som eit levende kunststativ.