tirsdag 11. november 2008

Julebord i helga

Vi har vore på Jæren i helga på Bobiljulebord. Vårt første treff.Vi var der bare frå lørdag til søndag og fikk ikkje med oss heile treffet, men det var triveligt. Gjennomsnittsalderen var nok eit hakk høgere enn vår og stemninga like så. Dansegolvet var fult ved første dans.
Natta blei derimot ikkje fult så trivelig. Det blei min første natt i bobil og storm. Og vi lærte att ein altid bør sette på støttebeina. Det var rimelig god sjøgang heile natta og eg trur eg nettsåvidt klarte å duppe av eit par ganger. Så eg var rimelig utslitt når vi kom heim på søndagskvelden.
Eg sover lett og har problemer med å venne meg til alle desse nære lydene i bilen. Her trur eg treng lang tilvenning. Greit å ta det i små porsjoner.
Hunden var hos vår eldste datter på Randaberg. Og er no ganske kvikk og rask.
Der sto det bare bra til. Dei minste vokser og gror til. Snakketøyet går i eit bankende sett. Ikkje altid like lett å forstå kva dei har på hjertet, men det er tydeligtvis mykje. Nokre herlige småjenter.

I dag motok eg ein spennandes pakke i posten og eg må ut å plante i morgon. Godt det er rimeligt fint vær.

Ellers så har eg lagt på meg 1 kg etter at eg starta syklinga. Eg håper det er musklar.
Vi syklar mellom 1 og 1,5 mil til dagen. Sån ca 5 dagar i veka. Er nesten blitt avhengig av denne turen. Det er aldeles herligt. Til og med i høljeregn og mørke. Denne hausten synest eg har vore herlig. Eg nyt dei kjølige dagen og liker å gjere alt anna enn haging. Trur rett og slett at eg har fått metta mi i år.

1 kommentar:

Unknown sa...

Bobil er sikkert en utfordring. Men de som holder mye på med det er jo helfrelste, så det er blir sikkert bare bedre og bedre.